Susze z warzyw liściowych

25 grudnia 2016 Weronika 0

Międzynarodowy transport zmarłychwww.opus.waw.pl30 letnie doświadczenie, rzetelność.Zasięg działania – cały świat. Świeża natka pietruszki, zielony ko­per, młode listki Selera uzupełniają wartość witaminową posiłków, poprawiając jednocześnie smak […]

Surówki z kapusty pekińskiej

24 grudnia 2016 Weronika 0

Proporcje: 2 główki kapusty pe-kińskiej, sól, cukier, kwas cytrynowy, pół szklanki śmietany, 2 jajkaszczypior lub zielony koper. Oczyszczone z zewnętrznych uszkodzol nych liści główki kapusty […]

Bigos z cukinii

19 grudnia 2016 Weronika 0

Proporcje: 80 dag cukinii, 2 cebule, 8 dag wę­dzonego boczku, łyżka smalcu, 20 dag kiełbasy, sól, pieprz, przy­prawa „Jarzynka”, 2—3 pomidory, zielony koper lub pietruszka.Bardzo […]