CO I JAK SUSZYĆ
Suszenie na pewno nie jest najlepszym sposobem utrwalania owoców i warzyw, ale przydatnym chociażby ze względu na ochronę produktów przed zepsuciem czy też przygotowanie produktów […]
Suszenie na pewno nie jest najlepszym sposobem utrwalania owoców i warzyw, ale przydatnym chociażby ze względu na ochronę produktów przed zepsuciem czy też przygotowanie produktów […]
Proporcje: 40 dag pomidorów, cebula, sólpieprz, 2—3 łyżki śmietany lub majonezu czy oleju. Umyte pomidory przelać na sicie wrzącą wodą, następnie zimnąi podważając nożem zdjąć […]
Pitne soki owocowe otrzymywane z kwaśnych gowoców mogą być niekiedy rozcieńczone wodą lub doprawione cukrem i dlatego nie zawsze jest dla nich słuszna nazwa, płynnych […]
Proporcje: średni kalafior, marchew, pietruszka, kawałek selera, pół pora, kostka rosołu z drobiu, 4 dag masła, 2 łyżeczki mąki, pół szklanki śmietany, sól, zielona pietruszka […]
Copyright © 2024 | WordPress Theme by MH Themes