Ryż z jabłkami
Proporcje: 1 szklanka ryżu, 1 szklanka mleka,szklanka wody, sól, 3 łyżki cukru, 2 łyżki margaryny, 4 jabłka,jaja, cynamon, łyżka tartej bułki.Umyty ryż ugotować w wodzie […]
Proporcje: 1 szklanka ryżu, 1 szklanka mleka,szklanka wody, sól, 3 łyżki cukru, 2 łyżki margaryny, 4 jabłka,jaja, cynamon, łyżka tartej bułki.Umyty ryż ugotować w wodzie […]
Ważnymi dodatkami do sałatek są surowe warzywa lub owoce, podnoszące wartość odżywczą i smakową sałatki. Należą do nich: cebula, pory, jabłko, ogórek kwaszony, szczypiorek, koper, […]
Napoje owocowe mogą być sporządzane na surowo z soku owoców, mogą być także przygotowane z wywaru owocowego, z owoców świeżych, pasteryzowanych czy suszonych. Napoje z […]
Proporcje: ogórki, sól, pieprz, zielony koper, ietana, czosnek.Młode ogórki po dokładnym umyciu kroić w plasterki razem ze orką; ogórki starsze trzeba obrać ze skórki. Przed […]
Copyright © 2024 | WordPress Theme by MH Themes